VELKOMMEN TIL RESTAURANT NORRLYST

Gode råvarer kan smages

Om restaurant Norrlyst

Restaurant I Indre by

Norrlyst er beliggende i hjertet af København – på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Norrlyst fokuserer på rene grønne smage fra gode nordiske råvarer og sæsonerne prioriteres højt i maden. Der er sammenhæng mellem det, der hænger på træerne, og det der bliver serveret på tallerkenen.

Friske lokale grøntsager og urter præger i høj grad Norrlysts køkken, og Køkkenchef Mathias Kristiansen og Executive Head Chef Emil Eshardt-Nielsen er altid på udkig efter nye spændende smage og kombinationer.

Kødet kommer fra Spis Min Gris, som leverer udskæringer af dansk okse- og grisekød fra ambitiøse økologiske og biodynamiske bønder. De fleste grøntsager kommer nyopgravet fra Kiselgården, som kun ligger 75 km fra Norrlyst og den skånsomt fangede fisk, får vi frisk hver dag.

Frokost

Smørrebrød

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Til vores smørrebrød kan man nyde en af vores mange forskellige hjemmelavede snaps, en specialøl fra lokale bryghuse, eller en helt almindelig akvavit med en fadøl.

Frokost serveres i restauranten mellem klokken 11.30 og 16.00. (køkkenet lukker kl. 15.00)

Aften

Nordisk 4 retters menu

Til aften serverer vi vores 4-retters Norrlyst menu og vores 4-retters grønne Norrlyst menu. Vores menuer er altid fyldt med kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.

Vi har åbent for aftenmenu fra klokken 17.00 til 23.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)

Selskaber

Har du et større eller mindre selskab, har vi den perfekte løsning til præcist dit behov.

Vi gør en dyd ud af at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser, samt professionelle rammer til alle typer af selskab.

Vores selskabsmenuer skifter med sæsonen, så vi altid har de absolut bedste råvarer på menuen. Dertil kan du sammensætte din egen menu med eventuelle tilvalg, samt de drikkepakker som i ønsker.

”Hvornår er man et selskab?” Vi betragter jer som et selskab når I er 8 eller derover.

Tøv ikke med at kontakte os, så er vi klar til at tage en dialog med jer, omkring mulighederne for at skabe en unik dag for jer.